Mogelijkheden & FAQ

Ik wil alles en ik wil het nu. Wat wil jij?

Meesteres, Sadist, Top, Trainer

Geef de regie uit handen als mijn onderdanige. Misschien wil je ten dienste staan van een sensuele, sadistische Meesteres die je lichaam verkent en vernedert voor haar eigen plezier. Misschien wil je ondergaan, je machteloos laten meevoeren in mijn zachte handen tot je niet meer kan nadenken.

Als Meesteres specialiseer ik me in sensory play, touw & bondage, anal play en Dominantie/submissie waarbij jij me dient. Daarnaast heb ik een ontluikende liefde voor bimbo & sekstoy training. Ik wil je prikkelen, plagen, vastzetten, leiden; ik wil je van mij maken.

Andere sleutelwoorden zijn sensory deprivation, tease & denial, edging, impact play, foot fetish, feminisation, lak, gehoorzaamheid, vernedering.

Ik verwacht dat je naar me luistert. Uitgebreide rollenspellen en ‘scripts’ zijn niet aan mij besteed. Wel hoor ik graag wat je behoeften en wensen zijn. Ik zal nooit je grenzen overschrijden – en verwacht hetzelfde van jou naar mij. Als Meesteres ga ik nooit uit de kleren.

Switch, kinkster, submissive, avonturier

Misschien heb je andere kinky experimenten in gedachten? Onze kinks & fantasie├źn passen niet altijd in een Dominant/onderdanig kader. Waar ben jij naar op zoek? Misschien heb je een specifieke fetish waar we samen plezier aan kunnen beleven?

Of verlang je naar een meer erotisch kinky avontuur met een gelijkgestemde? Veel is mogelijk – altijd na goed overleg! Ten slotte sta ik als kinky switch ook open voor spellen als onderdanige; ik haal er plezier uit om te spelen als vrolijke en gehoorzame submissive die houdt van pleasen, plagen en dienstbaarheid.

Over Robin

brunette – 1.65m – NL/EN – 20er – 90/70/90 – 70D – gevaccineerd – Msc

happy kinkster, petite pervert, gek op luxe lingerie & toys, open gesprekken & oude Hollywood films

FAQ

Wie is welkom?
Vind je wederzijds respect, duidelijke communicatie en goede persoonlijke verzorging belangrijk? Dan ben je welkom.

Wat zijn de mogelijkheden?
Veiligheid en communicatie staan voorop. Heb je een bijzondere wens, kink of fantasie? Vertel het me! Er is altijd meer mogelijk in overleg.

Is contact voor de sessie mogelijk?

Uitgebreid contact op afstand, bellen en e-mailen zijn niet mogelijk.

Kom je ook naar mij(n hotel)?
Nee. Al mijn sessies vinden plaats in mijn BDSM Studio in Zwolle.