Over mij

Misschien kennen we elkaar. Het is al even geleden, nietwaar? Anderhalf jaar aan opgebouwde hang naar avontuur mag nu los! Ik heb er zin in.

Voor wie mij niet kent, welkom! Mijn naam is Robin. Ik ben een sensuele Meesteres en kinky switch. Ik hou van aanraking, seksualiteit en plezier. Elkaars lichaam verkennen en voelen welke dynamiek ontstaat.

Kink & BDSM

Ook heb ik een liefde voor kink, fetishes en BDSM, zowel in de Dominante als in de onderdanige rol. Soms met een speelse energie, soms gericht op complete overgave.

Ik hou onder (veel) meer van touwbondage en machteloosheid, Dominantie/submissie, slut training, dienstbaarheid en erotische submissie. Ik ben ook gek op anal play (altijd bij jou, nooit bij mij) en m’n strap on. <3

Uiteraard sta ik ook open voor andere fantasie├źn en kinks! Er is zoveel moois om mee te spelen. Altijd in overleg en altijd veilig. Je kunt me alles vragen.

Nieuwe website, nieuwe stad!

Op dit moment spreek ik alleen af in Zwolle, bij ‘t Zwols Pleziertje, een fijne plek.

Omdat sommigen het me vragen, een kleine disclaimer: mijn liefde voor Arnhem is nog springlevend! Wie weet komen we elkaar daar weer tegen in de toekomst.

Houdt deze website in de gaten voor nieuws en mijn agenda. Tot snel.

Robin