Sessies: Sensation Play & Bondage

De blinddoek ontneemt je zicht volledig. Je hoort Haar hakken tikken op de vloer, het ritselen van kettingen, gegiechel… Je benen zijn gebonden zodat je ze nauwelijks kunt bewegen. Je handen hangen vast in leren boeien. Haar voetstappen komen dicherbij. Je wacht af. Je kunt niets anders.

BDSM biedt vele wonderlijke manieren om onszelf en elkaar te verkennen. Hoe we onze kinky fysieke en mentale verlangens uiten, verschilt echter van persoon tot persoon.

In deze nieuwe serie artikelen bespreek ik verschillende vormen van BDSM, altijd vanuit mijn eigen perspectief. Vandaag: sensation/sensory play en bondage.

Zintuiglijk spel

Sensation/sensory play betekent ‘sensaties/zintuiglijk spel‘. Het is een brede term voor het spelen met aanraking en andere sensaties. Van gekriebeld worden met een veer of radeerwieltje tot het opensperren van je mond met een ballgag, van de hitte van kaarsvet tot de tintelingen van electro; bij sensation play ondergaat een onderdanige de sensaties die hun Dominant ze wil geven.

Spelen met fysieke sensaties is vaak onderdeel van BDSM spel. Vorm en doel kunnen echter sterk verschillen. Het kan plagen, plezieren en pesten. Het kan overweldigen, gronden, laten schrikken of juist kalmeren, al naar gelang past bij de dynamiek tussen onderdanige en Dominant. Ongeacht het doel en de vorm; sensory play zet je lichaam aan.

Kwetsbaar maar veilig

Verwant is sensory deprivation, het ontnemen van de zintuigen. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een blinddoek of een noise-cancelling koptelefoon. Wanneer je als onderdanige niet kan zien, of niet kan horen, moet je je wel laten leiden door je Dominant.

Als Meesteres pleziert het me om je zo steeds kwetsbaarder te maken. Ik wil dat je je stapje voor stapje kunt overgeven aan me. Kwetsbaar maar veilig.

Dat geldt ook voor bondage en machteloosheid; je vastbinden met leren riemen, bondagefolie of bondagetouw. Ik zet je graag vast in een positie waarop ik je kan plagen en gebruiken voor mijn eigen plezier en sadistische genoegens.

Immobiliteit is ook een mooie manier om je te laten wegzinken in je onderdanigheid tot er geen gedachte meer overblijft. Je hoeft niet meer na te denken. Je mag je helemaal overgeven. Je bent immers bij mij.