Nieuws: BDSM Studio in Zwolle

Fijne kinksters, mooie collega’s, BDSM enjoyers, Tops, subs, masochisten, pretty prinsesjes en vuige sletten,

Met een trots en blij hart presenteer ik jullie mijn gloednieuwe, bloedmooie BDSM studio te Zwolle. Een dream come true. Hier vinden al mijn sessies plaats als Meesteres, onderdanige en kinky switch.

Over de studio

De BDSM studio vind je op de zolder van priv√©huis ‘t Zwols Pleziertje. Het is ruim opgezet, met een eigen badkamer en een (immer groeiende) collectie aan groot en klein speelmateriaal.

Over mij

BDSM is al jaren een belangrijk onderdeel van mijn leven en seksualiteit. Als Meesteres ben ik vooral ge√Įnteresseerd in machteloosheid, overgave, bondage, sensory deprivation, sensuele tease & denial, edging, pijn en anal play.

Daarnaast bied ik sessies als submissive, switch en ‘kinky GFE’. Zo speel ik bijvoorbeeld graag met beginnende Dominanten/Tops die met mij veilig hun kinks kunnen verkennen en met mensen voor wie hun kinks/interesses niet passen in een klassiek D/s spel.

Studio te huur

De studio is ook beschikbaar voor andere Meesteressen en pro-kinksters voor hun eigen sessies! Wat heb je immers aan zoveel moois als je het niet kan delen? Neem contact op met ‘t Zwols Pleziertje voor meer informatie.